Events


VIBE on konemusiikkiin keskittyvä klubikonsepti joka taas haluaa tarjota sen ''uugeemman'' viban yökerhossa. Idea pyörii täysin sen ympärillä mitä deejii itse haluaa soittaa, joten ihan perinteikkäimpiä settejä ei varmastikkaan joka kerta tulla kuullemaan. Nyt deejiillä on lupa kaivaa levylaukustaan ne kaikkein utopistisimmat teknot ja uida sielä altaan syvässä päädyssä. Viereailevina levyseppinä kuulemme deejiitä jotka ovat enempi ja vähän vähempi tuttuja, mutta olemme nähneet heidät erinäisiin otteisiin soittamassa pitkin poikin Helsingin/Suomen yöelämää, sekä isoissa, että vähän pienemmissäkin kyseisen alakulttuurin tapahtumissa. Soittoajat ja pikku briiffi siitä missä herrasmiehet on kiekkoa pyöritellyt eikä siitä mitä meinaavat soittaa. 21.00-21.30 NICOLAS SCHMIDTZ (HOST) Iltojen kapelimestarina häärää edesmenneen Venue klubin baaritiskin takaa tuttu herrasmies Koko! Lauteita on lämmitetty niin ulkomaan staroille sekä oltua se illan stara. Playgroundin aamubileissä aikanaan tuttu näky niinikään tanssilattian sekä deejiikopin puolella. Bileitäkin on tullut rullattua läpi mm. Aces, Nrj Extravadance, Point Break, Summer Heat 21.30-23.30 MEADOW Ensimmäisenä illan vieraista soitto vuorossa meillä on Rabbit Hole nettilehteä pitävä herrasmies. On vastannut useaampaankiin otteeseen Shaker-cocktailbaarin musiikki tarjannosta aikanaan ja tällä hetkellä vaikuttaa pitäen omaa klubiaan ravintolas Steamissa 23.30-01.30 DAN'J Tutut kasvot nämäkin Helsingin yöstä, jos ei ole et käy tarpeeksi ulkona. Kuultuja nähty tosiaan on. Levyseppä joka on ehtinyt rundaamaan ja vaikuttamaan kotiimaassa. Herraa on kuultu viimeisimpänä Pure Blackissä- Tietysti Afectojen DJ'den houstaamassa Skaala-Klubissa aina Kallion Block Parteilta legendaariseen Tivolin-R3D klubiin fredalla. 01.30-03.30 JH Mies johon tarttui viba jokunen vuosi sitten ja nyt se viba on niin kova, että on ollut pakko päästä soittamaan. Niinikään häntä on voinut kuulla Pure Blackissa, Skaalassa, Toxicissä, Vaticanissa. Haippi äijä kaiken kaikkiaan! HOX HOX! Jätetään tähän tällänen porkkana eli aikaiset linnut jotka saapuvat 21-22 välisenä aikana saavat VIBE-rannekkeen jolla saat erinäisiä etuja ravintolasta. Toistan ELI SIIS KAIKKI 21-22 AIKANA SAAPUNEET SAAVAT VIBE RANNEKKEEN JOKA OIKEUTTAA TARJOUKSIIN BAARISSA.
KISSABILEET I!!! Friday, August 4 at 10 PM - 4 AM Bile-ilta sisältää seksikkäitä kissoja ja mielettömät kilpailut, joissa testataan monin erin osioin asiakkaitten "luovuutta" erilaisien mielenkiintoisien tehtävien avulla! Asiakkaista valitaan kuumin Mirri naisten joukosta ja Kulmakunnan kovin kolli miehistä, tietysti myös kilpailut miehille on "miehisempiä", joissa otetaan hieman mittaa toisista! Palkinnot ovat bileiden mukaan huikeita ja kissamaisia!!!! Ilta sisältää myös seksikkään Catz-shown! Kuumia kissoja tarjoilemassa drinksuja ja esitanssijoina! Welcome!
Supersuositut SINKKU ♥ BILEET Itäkeskuksen E93 Lounge & Nightclub:ssa lauantaina 9.9.2017 alkaen klo 22.00 jatkuen aina pilkkuun saakka! Näihin bileisiin voit huoletta saapua ihan yksin,sillä seura on ainakin taattu speeddatingin ja sinkkubile-vetäjien toimesta,ohjelmaa on läpi illan ja yön,joten takaamme,että tulet viihtymään,tule siis yksin,kaksin tai kerää koko kaveriporukka kasaan------>SINKKU ♥ BILEISIIN !!! Kaikki sinkut,siltä väliltä olevat ja varatut merkitään ovella,joten varatutkin WELLCOME! Huikeaa ohjelmaa luvassa erilaisten sinkku-ja rakkauskisailujen merkeissä,hauskoja sinkkutestejä,unohtamatta suosittua SPEEDDATING pistettä eli pikatreffeille pääsee jokainen!Tiedä vaikka tämän illan jälkeen et olekkaan enää sinkku :) ! Illan aikana luvassa myös palkintoja ja yllätyksiä! Yön kruunaa: ♥ SHOW ♥ TERVETULOA SINKKUBILEISIIN!

The one and only original Mayhem, founded on the 26th of September 2007. The best, the hardest and the most talented Djays of the east. The only true party spot on the eastside of town. Do you have what it takes? We shall fucking see! ..Free entrance with the official Mayhem Dog Tag until 2300 HRS. After 5€. _________________________________________ MAYHEM | Eastside Originals 19.08.2017 @ E93 Lounge & Night Club Visbynkuja 2, Helsinki K18 5€ _________________________________________ LINEUP Waily (Industrial Strength Records, Mayhem) https://soundcloud.com/waily https://www.facebook.com/WailyHardcore/ https://www.facebook.com/Industrialstrengthrecords/ Nexa https://www.facebook.com/Nexadj/ https://soundcloud.com/nexacore Temtek (Mayhem) https://www.facebook.com/temtekmedia/ https://soundcloud.com/temtek Crucified God https://www.facebook.com/djcrucifiedgod/ https://soundcloud.com/djcrucifiedgod Reigin https://www.facebook.com/ReiginOfficial/ https://soundcloud.com/reigin/ Triton (Säde) Ironraver (Ruoska) _________________________________________ TIMETABLE 2100 - 2230 Ironraver (Hardhouse) 2230 - 2330 Triton (Hardtrance) 2330 - 0030 Reigin (Hardstyle) 0030 - 0130 Temtek (Hardstyle) 0130 - 0230 Crucified God (Rawstyle) 0230 - 0330 Waily b2b Nexa (Hardcore) _________________________________________ https://www.facebook.com/MayhemFinland WE DARE YOU! _________________________________________